Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, υπάρχουν πολλές πιστωτικές κάρτες εκεί έξω. Αυτό που θα επιλέξετε, ωστόσο, θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής σας και τα ιδανικά ποσά δαπανών σας. Εάν αναζητάτε την καλύτερη δυνατή συμφωνία και την καλύτερη εταιρεία για την πιστωτική σας κάρτα, προφανώς θα πρέπει να κοιτάξετε γύρω σας από τι έχετε να διαλέξετε και τι σας ταιριάζει καλύτερα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποφασίσετε όταν επιλέγετε την πιστωτική σας κάρτα, είναι γιατί την χρειάζεστε. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να πάρουν μια πιστωτική κάρτα για λόγους ταμειακών ροών. Με μια πιστωτική κάρτα, μπορείτε να κάνετε αγορές και να αγοράσετε πράγματα, αφήνοντας τον μισθό σας ή άλλη πηγή εισοδήματος στον τραπεζικό σας λογαριασμό για να αντλήσετε ενδιαφέρον. Με αυτόν τον τρόπο, τα χρήματά σας θα συνεχίσουν να αυξάνονται ενώ συνεχίζετε να αγοράζετε τα πράγματα που χρειάζεστε. Στη συνέχεια, στο τέλος του μήνα, απλώς πληρώστε τον λογαριασμό σας.

Επιλέγοντας την πιστωτική σας κάρτα

Άλλοι θα επιλέξουν να πάρουν μια πιστωτική κάρτα και να τη χρησιμοποιήσουν για άμεσους σκοπούς μετρητών


Άλλοι θα επιλέξουν
να πάρουν μια πιστωτική κάρτα και να τη χρησιμοποιήσουν για άμεσους σκοπούς μετρητών. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πιστωτική τους κάρτα σε ένα ΑΤΜ και να λάβουν άμεσα μετρητά, κάτι που είναι εξαιρετικό για ταξίδια ή για μεγάλες και παρατεταμένες διακοπές. Εάν αυτός είναι ο λόγος που θέλετε μια πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να αναζητήσετε μια με τη χαμηλότερη δυνατή χρέωση για στιγμιαίες συναλλαγές με μετρητά.

Με μια πιστωτική κάρτα, θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε τις πληρωμές. Θα πρέπει να αποφασίσετε εάν θέλετε να πληρώνετε το υπόλοιπο εξ ολοκλήρου κάθε μήνα ή μόνο το απαιτούμενο ποσό. Όταν επιλέγετε την πιστωτική σας κάρτα, θα πρέπει να εξετάσετε τις τιμές γνωριμίας, τις τιμές μεταφοράς υπολοίπου και άλλες προσφορές που ενδέχεται να ισχύουν για νέες πιστωτικές κάρτες και νέους κατόχους. Μερικοί θα σας προσφέρουν πραγματικά εκπληκτικές προσφορές, ειδικά αν έχετε καλή πίστωση.

Ένας άλλος σημαντικός τομέας που πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε την πιστωτική σας κάρτα είναι τα κίνητρα


Ένας άλλος σημαντικός
τομέας που πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε την πιστωτική σας κάρτα είναι τα κίνητρα. Υπάρχουν πολλές κάρτες εκεί έξω που θα σας δώσουν κίνητρα, όπως πόντους ανταμοιβής και ακόμη και επιστροφή μετρητών με αγορές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποπληρώσετε όσα οφείλετε. Υπάρχουν πολλά κίνητρα εκεί έξω με τις πιστωτικές κάρτες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κοιτάξετε γύρω σας και να συγκρίνετε.

Η βασική περιοχή που πρέπει να εξετάσετε και να συγκρίνετε είναι το APR (Ετήσιο ποσοστό ποσοστού). Το APR είναι αυτό που θα πληρώσετε για αυτό που αγοράζετε όταν τελειώσει η περίοδος κινήτρων. Οι τιμές APR θα διαφέρουν μεταξύ των πιστωτικών καρτών, επομένως είναι πάντα προς το συμφέρον σας να συγκρίνετε και να ψωνίσετε. Όσο χαμηλότερο ποσοστό APR έχετε, τόσο καλύτερα θα είστε.

Ένα άλλο πρόβλημα με την επιλογή της πιστωτικής σας κάρτας είναι το ελάχιστο ποσό πληρωμής


Ένα άλλο πρόβλημα
με την επιλογή της πιστωτικής σας κάρτας είναι το ελάχιστο ποσό πληρωμής. Τα περισσότερα ελάχιστα υπόλοιπα πληρωμών θα ξεκινούν περίπου από το 3%, αν και ορισμένα μπορεί να είναι χαμηλότερα ενώ άλλα τείνουν να είναι αρκετά υψηλότερα. Η άτοκη περίοδος είναι επίσης ανησυχητικό, καθώς προφανώς θα θέλετε να επιλέξετε τη μεγαλύτερη περίοδο που μπορείτε να κρατήσετε τις πληρωμές κάτω.

Όταν παίρνετε αυτή την τελική απόφαση και επιλέγετε την πιστωτική σας κάρτα, θα πρέπει πάντα να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ακριβώς τι λαμβάνετε. Οι πιστωτικές κάρτες είναι πολύ καλές, αν και μπορεί να οδηγήσουν σε πτώση αν δεν τις επιλέξετε προσεκτικά. Εάν αφιερώσετε λίγο χρόνο και έρευνα για να επιλέξετε την πιστωτική σας κάρτα, θα βρείτε την καλύτερη για εσάς. Εφόσον φροντίζετε την πιστωτική σας κάρτα και πληρώνετε τον λογαριασμό εγκαίρως, θα συμβάλλετε στην αύξηση της πίστωσής σας και τελικά θα μπορείτε να αγοράσετε ακόμη μεγαλύτερα πράγματα – όπως ένα αυτοκίνητο ή ακόμα και ένα σπίτι.

Μπορείτε να βρείτε την καλύτερη επιλογή πιστωτικών καρτών και προπληρωμένων καρτών στη διεύθυνση www


Μπορείτε να βρείτε
την καλύτερη επιλογή πιστωτικών καρτών και προπληρωμένων καρτών στη διεύθυνση www.CreditCards.us (http://www.creditcards.us)