Όταν βρίσκεστε στην αγορά για μια νέα πιστωτική κάρτα, τα χαρακτηριστικά από τα οποία έχετε να διαλέξετε μπορεί να σας τραβήξουν στην κάρτα. Τα χαμηλά επιτόκια και τα είδη ανταμοιβών που μπορείτε να λάβετε, είναι αυτά που προσελκύουν πολλούς να ανταμείψουν τις πιστωτικές κάρτες. Όσοι από εσάς έχετε καλή πίστωση, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να λάβετε κάρτες επιβράβευσης με 0% APR. Αυτό έχει μια περίοδο γνωριμίας, συνήθως 1 έτος, που συνοδεύεται από τη νέα κάρτα επιβράβευσης.

Θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε τον τύπο της κάρτας που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής σας. Το πεδίο της πιστωτικής κάρτας είναι πολύ ανταγωνιστικό, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε πάντα πολλές προσφορές για να διαλέξετε. Κάρτες ανταμοιβής και γίνονται πολύ δημοφιλείς, με όλο και περισσότερες να βγαίνουν συνεχώς. Αν αναζητήσετε την πιστωτική κάρτα ανταμοιβής σας στο Διαδίκτυο, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες και εκατοντάδες προσφορές – και να αποφασίσετε ποια είναι όντως η καλύτερη για εσάς.

Επιλέγοντας την κάρτα ανταμοιβής σας

Όσοι από εσάς ταξιδεύετε σε συχνή βάση, μπορεί να θεωρήσετε ότι οι κάρτες ανταμοιβής συχνών επιβατών είναι πολύ ωφέλιμες


Όσοι από εσάς
ταξιδεύετε σε συχνή βάση, μπορεί να θεωρήσετε ότι οι κάρτες ανταμοιβής συχνών επιβατών είναι πολύ ωφέλιμες. Αυτές οι πιστωτικές κάρτες θα συγκεντρώνουν πόντους ή μίλια για κάθε δολάριο που ξοδεύετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους συσσωρευμένους πόντους ή μίλια και να τους εξαργυρώσετε για αεροπορικά ταξίδια, κρατήσεις ξενοδοχείων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ακόμη και κρουαζιέρες. Αυτές οι πιστωτικές κάρτες μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν με εκπτώσεις, οι οποίες μπορούν να κάνουν διακοπές ή επαγγελματικό ταξίδι πιο προσιτές από ποτέ.

Αν θέλετε να πληρώνετε το πλήρες υπόλοιπό σας στο τέλος κάθε μήνα, τότε μπορεί να βρείτε μια πιστωτική κάρτα ανταμοιβής με δυνατότητα επιστροφής μετρητών να είναι η πιο δελεαστική. Υπάρχουν ορισμένες κάρτες που προσφέρουν ανταμοιβές μετρητών έως και 5%, οι οποίες μπορεί να ισούνται αρκετά στο τέλος του έτους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε με τις πιστωτικές κάρτες ανταμοιβής επιστροφής μετρητών είναι να κάνετε μια αγορά και θα λάβετε χρήματα πίσω για ό,τι αγοράζετε.

Άλλοι τύποι πιστωτικών καρτών ανταμοιβής περιλαμβάνουν εκπτώσεις σε αγορές φυσικού αερίου, εισφορές στον λογαριασμό ταμιευτηρίου σας και πόντους που μπορείτε να εξαργυρώσετε για εξαιρετικά αντικείμενα και πράγματα αυτής της φύσης


Άλλοι τύποι πιστωτικών
καρτών ανταμοιβής περιλαμβάνουν εκπτώσεις σε αγορές φυσικού αερίου, εισφορές στον λογαριασμό ταμιευτηρίου σας και πόντους που μπορείτε να εξαργυρώσετε για εξαιρετικά αντικείμενα και πράγματα αυτής της φύσης. Ανεξάρτητα από τον τρόπο ζωής σας, μπορείτε σχεδόν πάντα να βρείτε μια πιστωτική κάρτα ανταμοιβής που να ταιριάζει στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Οι πιστωτικές κάρτες ανταμοιβής είναι υπέροχες, καθώς μπορείτε να αγοράσετε τα πράγματα που χρειάζεστε και να κερδίσετε πόντους, μίλια φυλλαδίων και ακόμη και επιστροφή μετρητών.

Εάν ο ήχος των ανταμοιβών με τις αγορές με πιστωτική κάρτα σας ακούγεται δελεαστικός, θα πρέπει να αναζητήσετε μια πιστωτική κάρτα ανταμοιβής. Αυτές οι κάρτες είναι υπέροχες, καθώς οι περισσότερες περιλαμβάνουν χαμηλό Απρίλιο με μεγάλα κίνητρα ανταμοιβής. Μπορούν επίσης να σας εξοικονομήσουν χρήματα, κάτι που είναι εξαιρετικό για όσους έχουν προϋπολογισμό. Με μια πιστωτική κάρτα επιβράβευσης – ό,τι κι αν επιλέξετε, θα βγείτε νικητής.

Μπορείτε να βρείτε την καλύτερη επιλογή πιστωτικών καρτών και προπληρωμένων καρτών στη διεύθυνση www


Μπορείτε να βρείτε
την καλύτερη επιλογή πιστωτικών καρτών και προπληρωμένων καρτών στη διεύθυνση www.CreditCards.us (http://www.creditcards.us)