Οι μαθητές στο γυμνάσιο που θέλουν να αρχίσουν να χτίζουν το πιστωτικό τους πόντους νωρίς μπορούν να λάβουν πιστωτικές κάρτες μαθητών γυμνασίου. Αυτές οι πιστωτικές κάρτες μπορούν να βοηθήσουν να διδάξουν στους μαθητές του γυμνασίου την υπευθυνότητα και πώς να διαχειρίζονται την πίστωσή τους σε νεαρή ηλικία. Αυτού του είδους οι πιστωτικές κάρτες εκδίδονται σε μαθητές γυμνασίου, με τον γονέα ή τον κηδεμόνα να συνυπογράφει με τον μαθητή. Οι μαθητές που έχουν αυτές τις πιστωτικές κάρτες έχουν επίσης ένα αίσθημα ευθύνης.

Πριν υποβάλετε αίτηση για πιστωτική κάρτα μαθητή γυμνασίου, τόσο οι μαθητές όσο και οι συνυπογράφοντες θα πρέπει πάντα να εξετάζουν τις διαθέσιμες επιλογές τους. Υπάρχουν πολλές τράπεζες και εταιρείες πιστωτικών καρτών για να διαλέξετε, γεγονός που σας συμφέρει να κοιτάξετε γύρω σας. Ορισμένες κάρτες θα συνοδεύονται από υψηλό APR και υψηλή ετήσια χρέωση, ενώ ορισμένες είναι πιο λογικές. Καθώς οι μαθητές γυμνασίου δεν έχουν καμία πίστωση, ορισμένες τράπεζες και εταιρείες θα προσπαθήσουν να χρεώσουν παράλογα επιτόκια – κάτι που είναι αρκετός λόγος για να κάνετε την έρευνά σας και να γνωρίζετε την καλύτερη συμφωνία.

Πιστωτικές κάρτες για μαθητές γυμνασίου

Οι συνυπογράφοντες μπορούν κανονικά να βοηθήσουν τους μαθητές να πάρουν την καλύτερη απόφαση


Οι συνυπογράφοντες μπορούν
κανονικά να βοηθήσουν τους μαθητές να πάρουν την καλύτερη απόφαση. Ο συνυπογράφων θα υποβάλει την αίτηση με τον φοιτητή και θα είναι το άτομο στο οποίο θα έρθει η τράπεζα ή η εταιρεία όταν ο φοιτητής δεν είναι σε θέση να πληρώσει τον λογαριασμό. Οι γονείς και οι συνυπογράφοντες θα γνωρίζουν τις καλύτερες προσφορές για πιστωτικές κάρτες, κάτι που σημαίνει ότι οι μαθητές πρέπει πάντα να τους ζητούν βοήθεια όταν επιλέγουν την ιδανική πιστωτική κάρτα.

Για ορισμένους φοιτητές, οι προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες μπορεί να είναι μια ιδανική επένδυση. Οι κάρτες αυτές δεν ενέχουν κανένα απολύτως κίνδυνο για τους μαθητές, ενώ βοηθούν και στη διδασκαλία της οικονομικής διαχείρισης. Με αυτές τις πιστωτικές κάρτες μαθητών γυμνασίου, το προπληρωμένο ποσό που έχετε βάλει στην κάρτα είναι το όριο δαπανών σας. Για να διασφαλιστεί ότι η αίτηση συμπληρώνεται σωστά, οι μαθητές θα πρέπει πάντα να έχουν έναν γονέα ή κηδεμόνα να τους βοηθά στη συμπλήρωση των πληροφοριών.

Όταν ένας μαθητής πάρει την πιστωτική του κάρτα, θα πρέπει να λάβει οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιεί σωστά την πιστωτική κάρτα


Όταν ένας μαθητής
πάρει την πιστωτική του κάρτα, θα πρέπει να λάβει οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιεί σωστά την πιστωτική κάρτα. Αν και ορισμένοι μαθητές θα μπουν στον πειρασμό να χρησιμοποιήσουν την πιστωτική τους κάρτα μαθητή γυμνασίου, θα πρέπει να την αποθηκεύσουν για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Στο τέλος του μήνα, θα πρέπει να προσπαθήσουν να πληρώσουν ολόκληρο τον λογαριασμό τους, για να μην χρεωθούν. Εάν ένας μαθητής μπορεί να πληρώσει τον λογαριασμό – θα συμβάλει επίσης στην ενίσχυση της πίστωσής του.

Εάν ενδιαφέρεστε για πιστωτική κάρτα μαθητή γυμνασίου, μπορείτε πάντα να υποβάλετε αίτηση για μια ηλεκτρονική. Οι αιτήσεις διεκπεραιώνονται έγκαιρα, δίνοντάς σας συνήθως απάντηση σε λίγα λεπτά. Παρόλο που οι πιστωτικές κάρτες είναι πολύ καλές, οι προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες είναι μερικές φορές ο τρόπος με τους μαθητές. Εάν δεν είστε σίγουροι – βεβαιωθείτε ότι έχετε εξετάσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές και συγκρίνετε αυτά που ανακαλύπτετε.