Μείωση χρέους πιστωτικών καρτών

Το να πάρεις χρέη είναι εύκολο, αλλά η απαλλαγή από αυτό είναι πραγματικά δύσκολη υπόθεση. Αυτό ισχύει για κάθε είδους χρέος και περιλαμβάνει και το χρέος πιστωτικών καρτών. Η μείωση του χρέους της πιστωτικής κάρτας απαιτεί προγραμματισμό και πειθαρχία στον τρόπο με τον οποίο ξοδεύετε χρήματα.

Μείωση χρέους πιστωτικών καρτών

Η μείωση του χρέους της πιστωτικής κάρτας ξεκινά με τη μείωση των δαπανών που κάνετε χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα


Η μείωση του
χρέους της πιστωτικής κάρτας ξεκινά με τη μείωση των δαπανών που κάνετε χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα. Έτσι, το πρώτο κόλπο για τη μείωση της πιστωτικής κάρτας είναι να πάτε για ψώνια χωρίς την πιστωτική σας κάρτα (να έχετε μαζί σας ένα μικρό ποσό μετρητών). Αυτή η τεχνική μείωσης της πιστωτικής κάρτας δεν σας ζητά να σταματήσετε τις αγορές σας, αλλά απλώς σας ζητά να αξιολογήσετε σοβαρά την ανάγκη για οτιδήποτε θέλετε να αγοράσετε και όχι απλώς να το αγοράσετε αμέσως. Έτσι, εάν πραγματικά χρειάζεται να το αγοράσετε, θα επιστρέψετε στο σπίτι σας για να φέρετε την πιστωτική σας κάρτα, εισάγοντας έτσι μια καθυστέρηση που είναι καθοριστική για την εξάλειψη της αγοράς της στιγμής (και ως εκ τούτου βοηθά στη μείωση του χρέους της πιστωτικής κάρτας ). Σας δίνει χρόνο να αξιολογήσετε εάν πραγματικά αξίζει να επιστρέψετε στο σπίτι και να λάβετε την πιστωτική κάρτα για την αγορά αυτού του αντικειμένου. Έτσι, σε αυτή την περίπτωση, η μείωση του χρέους της πιστωτικής κάρτας επιτυγχάνεται με την αποτροπή περαιτέρω συσσώρευσης του χρέους. Είναι ένα πολύ αποτελεσματικό μέτρο μείωσης του χρέους πιστωτικών καρτών.

Ο άλλος αποτελεσματικός τρόπος μείωσης του χρέους των πιστωτικών καρτών είναι η ενοποίηση χρέους, δηλαδή η ενοποίηση του χρέους από πιστωτικές κάρτες υψηλού APR σε χαμηλό APR. Έτσι, αυτό το μέτρο μείωσης του χρέους της πιστωτικής κάρτας λειτουργεί μειώνοντας τον ρυθμό με τον οποίο αυξάνεται το χρέος της πιστωτικής σας κάρτας. Επιπλέον, αυτός ο τρόπος μείωσης του χρέους της πιστωτικής κάρτας σας δίνει επίσης μια ανάσα με τη μορφή μιας σύντομης αρχικής περιόδου όταν το APR είναι 0%. Εκτός από τη μείωση του χρέους των πιστωτικών καρτών, η ενοποίηση του χρέους φέρνει επίσης ορισμένα πρόσθετα οφέλη τα οποία βασικά αφορούν τις ανταμοιβές κ.λπ. που προσφέρει ο νέος προμηθευτής πιστωτικών καρτών. Επομένως, αυτή η μέθοδος μείωσης του χρέους της πιστωτικής κάρτας είναι πραγματικά κάτι περισσότερο από μια απλή μέθοδος μείωσης του χρέους της πιστωτικής κάρτας – είναι επίσης ένας πάροχος παροχών. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα να προωθήσετε αυτήν τη μέθοδο μείωσης του χρέους πιστωτικών καρτών, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια μιας εταιρείας υποστήριξης χρέους πιστωτικών καρτών.

Εκτός από αυτά τα δύο μέτρα μείωσης του χρέους πιστωτικών καρτών, τα οποία είναι πραγματικά τα πιο σημαντικά μέτρα μείωσης του χρέους πιστωτικών καρτών, υπάρχουν και άλλες μέθοδοι για τη μείωση του χρέους πιστωτικών καρτών


Εκτός από αυτά
τα δύο μέτρα μείωσης του χρέους πιστωτικών καρτών, τα οποία είναι πραγματικά τα πιο σημαντικά μέτρα μείωσης του χρέους πιστωτικών καρτών, υπάρχουν και άλλες μέθοδοι για τη μείωση του χρέους πιστωτικών καρτών. Ένα άλλο είναι να ζητήσετε βοήθεια από τον τρέχοντα προμηθευτή της πιστωτικής σας κάρτας για τη μείωση του χρέους της πιστωτικής κάρτας, δηλαδή μειώνοντας το APR. Μπορεί να σου βγει σε καλό (όπως συμβαίνει σε μερικούς ανθρώπους).

Θυμηθείτε επίσης, ότι υπάρχουν άνθρωποι (επαγγελματίες) εκεί έξω που παρέχουν συμβουλές για τη μείωση του χρέους της πιστωτικής κάρτας (σε περίπτωση που τους χρειαστείτε).