Τόσο κουρασμένος που πληκτρολόγησα “Card com πιστωτικό χρέος στον ιστότοπο”.

Το χρέος της πιστωτικής κάρτας μπορεί πραγματικά να διαταράξει την ηρεμία του μυαλού σας. Συνεχίζετε να ακούτε ιστορίες για άτομα που έχουν ένα χρέος για το χρέος της πιστωτικής τους κάρτας. Μερικές από αυτές τις ιστορίες είναι σοβαρές και κάποιες άλλες είναι διασκεδαστικές. Εδώ είναι ένα διασκεδαστικό:

Card com πιστωτικό χρέος στη γλώσσα του ιστότοπου

Τις προάλλες άκουσα έναν τύπο να λέει την ιστορία του για το πώς πήγε στην αποστολή του να εξαλείψει το χρέος της πιστωτικής του κάρτας


Τις προάλλες άκουσα
έναν τύπο να λέει την ιστορία του για το πώς πήγε στην αποστολή του να εξαλείψει το χρέος της πιστωτικής του κάρτας. Ξεκίνησε διαβάζοντας τις συμβουλές σε διάφορους ιστότοπους και δοκιμάζοντας διάφορες μηχανές αναζήτησης και έμεινε έκπληκτος με τον αριθμό των αποτελεσμάτων που πήρε. Ένα βράδυ ήταν τόσο κουρασμένος που πληκτρολόγησε “card com credit χρέη σε ιστότοπο γλώσσας”. Αφού πληκτρολόγησε “card com credit χρέος σε γλωσσικό ιστότοπο”, συνειδητοποίησε ότι είχε κάνει ένα μικρό λάθος πληκτρολόγησης πληκτρολογώντας “card com credit χρέος σε γλωσσικό ιστότοπο”. Η πραγματική πρόθεσή του πίσω από την πληκτρολόγηση «Card com πιστωτικό χρέος σε ιστότοπο» ήταν να αναζητήσει μόνο αγγλικούς ιστότοπους (μόνο ιστότοπους .com) που πρόσφεραν συμβουλές σχετικά με το χρέος της πιστωτικής κάρτας. Η αναζήτησή του τον διασκέδασε ακόμη περισσότερο όταν ανακάλυψε ότι το “Card com credit χρέη σε ιστότοπο γλώσσας” του έφερε πραγματικά κάποια αποτελέσματα. Αν και η μηχανή αναζήτησης συνέστησε την αλλαγή του «en» σε «in», εξακολουθούσαν να υπάρχουν ορισμένα αποτελέσματα για τον ιστότοπο «Card com πιστωτικό χρέος σε γλωσσικό ιστότοπο». Απλώς συνέχισε την αναζήτηση για το “card com credit χρέη σε ιστότοπο γλώσσας” ως μόνο έναν όρο. Για τον όρο “χρέος πιστωτικής κάρτας com σε ιστότοπο” ως μεμονωμένος όρος, έλαβε λιγότερα αποτελέσματα από ό,τι είχε για το “χρέος πίστωσης κάρτας σε ιστότοπο σε γλώσσα” πληκτρολογημένο χωρίς εισαγωγικά. Αναρωτήθηκε, αν πολλοί άνθρωποι έκαναν παρόμοιες αναζητήσεις όπως εκείνος στον ιστότοπο “card com credit χρέους σε γλωσσικό ιστότοπο”, δηλαδή χρησιμοποιώντας τυχαίους όρους με λίγο λάθος πληκτρολόγηση. Συνέχισε να πληκτρολογεί “card com credit χρέη σε ιστότοπο” σε άλλες μηχανές αναζήτησης, απλώς για να το ελέγξει. Σύντομα, έγινε κάπως μια έρευνα (και διασκεδαστική) διαφορετικού είδους, π.χ. η αναζήτηση για το «χρέος πιστωτικής κάρτας σε γλωσσικό ιστότοπο» και ο έλεγχος εάν το «χρέος πίστωσης κάρτας σε ιστότοπο γλώσσας» σήμαινε πράγματι κάτι. Σκέφτηκε ότι ήταν λίγο ασυνήθιστο να υπάρχουν και άλλα άτομα που αναζητούσαν ή χρησιμοποιούσαν τον ίδιο όρο «χρέος πιστωτικής κάρτας σε ιστότοπο» (ειδικά έναν μακροπρόθεσμο όρο όπως «χρέος πίστωσης κάρτας σε ιστότοπο γλώσσας»). Όταν το �χρέος πίστωσης κάρτας com σε ιστότοπο» χρησιμοποιήθηκε χωρίς εισαγωγικά, η αναζήτηση για το «χρέος πίστωσης κάρτας com σε ιστότοπο γλώσσας» απέδωσε ορισμένες χρήσιμες αποδόσεις. Έτσι, συνέχισε να εξετάζει αυτά τα αποτελέσματα που επιστράφηκαν για το «χρέος πιστωτικής κάρτας σε γλωσσικό ιστότοπο». Ωστόσο, αυτό ήταν μόνο το διασκεδαστικό μέρος του και σύντομα πήγε για ύπνο.

Ναι, γέλασε με τους φίλους του την επόμενη μέρα.