Διαπραγμάτευση χρέους πιστωτικής κάρτας

Το χρέος πιστωτικών καρτών είναι πραγματικά μια απειλή και πολλοί άνθρωποι το αντιμετωπίζουν σε όλο τον κόσμο. Η ενοποίηση χρέους πιστωτικών καρτών και τα τραπεζικά δάνεια είναι γνωστά ως τρόποι μείωσης και εξάλειψης του χρέους πιστωτικών καρτών. Σε όλη αυτή τη σύγχυση, η διαπραγμάτευση χρέους με πιστωτική κάρτα σχεδόν ξεχνιέται.

Διαπραγμάτευση χρέους πιστωτικής κάρτας

Λοιπόν, η διαπραγμάτευση χρέους πιστωτικών καρτών ξεκινά απευθείας από τους πιστωτικούς λογαριασμούς σας όπου έχετε το πιο σκληρό χρέος πιστωτικής κάρτας


Λοιπόν, η διαπραγμάτευση
χρέους πιστωτικών καρτών ξεκινά απευθείας από τους πιστωτικούς λογαριασμούς σας όπου έχετε το πιο σκληρό χρέος πιστωτικής κάρτας. Αυτό σημαίνει ότι η διαπραγμάτευση χρέους πιστωτικής κάρτας πρέπει να γίνει με τους τρέχοντες παρόχους πιστώσεων. Προτού το παρερμηνεύσετε, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι δεν μιλάμε για διαγραφή μέρους του χρέους σας μέσω διαπραγμάτευσης χρέους με πιστωτική κάρτα. Μιλάμε κυρίως για τη χρήση διαπραγματεύσεων για το χρέος της πιστωτικής κάρτας για να μειωθεί το ΣΕΠΕ για τις τρέχουσες πιστωτικές σας κάρτες σε κάποιο χαμηλότερο ποσό. Έτσι, η διαπραγμάτευση χρέους πιστωτικής κάρτας είναι να μιλήσετε με τους τρέχοντες προμηθευτές πιστωτικών καρτών σας για να τους ενημερώσετε σχετικά με την πρόθεσή σας να διαγράψετε το χρέος της πιστωτικής σας κάρτας και να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητές σας (δεξιότητες διαπραγμάτευσης χρέους πιστωτικής κάρτας) για να συμφωνήσετε ένα χαμηλότερο επιτόκιο ΣΕΠΕ μαζί τους. Βασικά, η διαπραγμάτευση χρέους πιστωτικής κάρτας είναι να ζητήσετε από τους τρέχοντες προμηθευτές της πιστωτικής σας κάρτας βοήθεια/βοήθεια για την εκκαθάριση του χρέους της πιστωτικής σας κάρτας. Εάν η διαπραγμάτευση χρέους με πιστωτική κάρτα είναι επιτυχής, θα σας εξοικονομήσει όχι μόνο χρήματα (λόγω μείωσης του APR) αλλά και από την ταλαιπωρία που σχετίζεται με την αναζήτηση νέας πιστωτικής κάρτας (για μεταφορά υπολοίπου).

Ωστόσο, εάν η διαπραγμάτευση για το χρέος της πιστωτικής κάρτας, με τον τρέχοντα προμηθευτή της πιστωτικής σας κάρτας, δεν αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα πρέπει να αναζητήσετε άλλους προμηθευτές πιστώσεων που μπορούν να σας βοηθήσουν στην εξυγίανση του χρέους σας. Και πάλι, θα χρειαστείτε τις διαπραγματευτικές σας δεξιότητες (μάλλον τις δεξιότητες διαπραγμάτευσης χρέους με πιστωτική κάρτα) για να πάρετε μια καλή συμφωνία από αυτές. Εάν οι διαπραγματεύσεις για το χρέος της πιστωτικής κάρτας σας πάνε καλά, μπορεί να μπορέσετε να λάβετε ένα APR πολύ χαμηλού επιπέδου ή μπορεί να λάβετε πιο μακροπρόθεσμο με 0% APR (ή μπορεί να λάβετε και τα δύο). Αυτά είναι πραγματικά τα πιο σημαντικά πράγματα και οι διαπραγματεύσεις για το χρέος της πιστωτικής σας κάρτας θα πρέπει να επικεντρωθούν περισσότερο σε αυτά παρά σε οτιδήποτε άλλο. Το άλλο πράγμα που πρέπει να συμπεριλάβετε στη διαπραγμάτευση του χρέους της πιστωτικής σας κάρτας είναι το πιστωτικό όριο και άλλα οφέλη. Εδώ, ουσιαστικά δοκιμάζετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε μια καλύτερη πιστωτική κάρτα ως μέρος της διαπραγμάτευσης για το χρέος της πιστωτικής σας κάρτας. Για άτομα με πολύ κακή πιστοληπτική ικανότητα, η λήψη ενός τραπεζικού δανείου χωρίς εξασφαλίσεις ή η λήψη άλλης πιστωτικής κάρτας (για μεταφορά υπολοίπου) είναι πραγματικά δύσκολη. Για αυτούς, η λήψη ενός ακάλυπτου τραπεζικού δανείου ή πιστωτικής κάρτας είναι αυτό που θα ονομάζατε ως διαπραγμάτευση χρέους πιστωτικής κάρτας.

Επομένως, μη διστάσετε να πάτε για διαπραγμάτευση χρέους πιστωτικής κάρτας


Επομένως, μη διστάσετε
να πάτε για διαπραγμάτευση χρέους πιστωτικής κάρτας. Είναι σίγουρα μια επιλογή διαθέσιμη για όλους.