Κυνηγήστε τις πιστωτικές κάρτες

Οι πιστωτικές κάρτες έχουν γίνει σχεδόν αναγκαιότητα στον σημερινό κόσμο. Υπάρχουν ορδές από προμηθευτές πιστωτικών καρτών που εκδίδουν χιλιάδες πιστωτικές κάρτες κάθε μέρα. Η Chase (του ομίλου JPMorgan) είναι ένας πολύ γνωστός προμηθευτής πιστωτικών καρτών. Οι πιστωτικές κάρτες Chase είναι αρκετά δημοφιλείς μεταξύ των μαζών.

Chase πιστωτική κάρτα

Οι πιστωτικές κάρτες Chase έρχονται με διάφορα διαφορετικά οφέλη και κατά συνέπεια οι πιστωτικές κάρτες chase ταξινομούνται σε διάφορες κατηγορίες


Οι πιστωτικές κάρτες
Chase έρχονται με διάφορα διαφορετικά οφέλη και κατά συνέπεια οι πιστωτικές κάρτες chase ταξινομούνται σε διάφορες κατηγορίες. Υπάρχουν πιστωτικές κάρτες γενικής χρήσης που υπόσχονται εξαιρετικές τιμές και άριστη εξυπηρέτηση. Έπειτα, υπάρχουν πιστωτικές κάρτες καταδίωξης για άτομα που ψωνίζουν τακτικά από κάποιους λιανοπωλητές. Αυτές ονομάζονται κάρτες εκπτώσεων, καθώς προσφέρουν εκπτώσεις για αγορές όταν ψωνίζετε από συγκεκριμένους λιανοπωλητές. Αυτά προσφέρουν επίσης ανταμοιβές σε μετρητά. Υπάρχουν πιστωτικές κάρτες ψυχαγωγίας για άτομα που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση VIP σε ορισμένες συναυλίες, εκδηλώσεις κ.λπ.

Μια άλλη κατηγορία πιστωτικών καρτών chase είναι οι ταξιδιωτικές κάρτες όπου οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών λαμβάνουν εκπτώσεις και ανταμοιβές που σχετίζονται με ταξίδια. Αυτή η κατηγορία πιστωτικών καρτών chase είναι πολύ κατάλληλη για άτομα που ταξιδεύουν πολύ. Ένα άλλο σύνολο πιστωτικών καρτών chase ομαδοποιείται ως κάρτες αυτοκινήτου και βενζίνης που προσφέρουν εκπτώσεις και ανταμοιβές για καθημερινές αγορές. Οι κάρτες λιανικής είναι ένα άλλο είδος πιστωτικών καρτών chase όπου λαμβάνετε πόντους για αγορές που πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας αυτήν την πιστωτική κάρτα chase. Αυτοί οι πόντοι μπορούν στη συνέχεια να εξαργυρωθούν για πιστοποιητικά αγορών, ψυχαγωγία κ.λπ. Για φοιτητές, υπάρχει μια ξεχωριστή φυλή πιστωτικών καρτών chase που ονομάζεται φοιτητικές κάρτες. Αυτές οι φοιτητικές κάρτες βοηθούν τους μαθητές να δημιουργήσουν ένα (καλό) πιστωτικό ιστορικό και προσφέρουν επίσης ορισμένα ειδικά οφέλη για τους φοιτητές. Ομοίως, υπάρχουν κάρτες αποφοίτων κολεγίων και πανεπιστημίων για την υποστήριξη του Alma Mater σας. Υπάρχει ένα άλλο σύνολο πιστωτικών καρτών chase που λειτουργούν σε παρόμοιες γραμμές. Αυτές οι πιστωτικές κάρτες καταδίωξης ονομάζονται «κάρτες για υποστήριξη οργανισμών». Ο οργανισμός μπορεί να είναι κάτι σαν φιλανθρωπικό ίδρυμα ή οποιοσδήποτε άλλος οργανισμός που θέλετε να υποστηρίξετε. Στη συνέχεια, υπάρχουν στρατιωτικές κάρτες που προορίζονται για τα μέλη του στρατού (τόσο του παρελθόντος όσο και του παρόντος). Μπορείτε να υποστηρίξετε τις αγαπημένες σας ομάδες ή αθλητικούς οργανισμούς παίρνοντας μια αθλητική κάρτα. Τέλος, υπάρχουν επαγγελματικές κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις επιχειρήσεις για να οργανώσουν τα έξοδά τους, να επωφεληθούν από χαμηλά επιτόκια και να λάβουν άλλα οφέλη που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις.

Έτσι, η Chase προσφέρει πολλές διαφορετικές πιστωτικές κάρτες που καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες διαφόρων ανθρώπων


Έτσι, η Chase
προσφέρει πολλές διαφορετικές πιστωτικές κάρτες που καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες διαφόρων ανθρώπων. Συγκρίνοντας τα χαρακτηριστικά αυτών των πιστωτικών καρτών chase και κατανοώντας τον κύριο στόχο πίσω από αυτές, μπορεί κανείς εύκολα να μηδενίσει την πιστωτική κάρτα chase που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του καθενός.

Σημείωση: Οι πληροφορίες που δίνονται σε αυτό το άρθρο ήταν σωστές τη στιγμή που γράφτηκε. Ωστόσο, ο συγγραφέας δεν εγγυάται την ορθότητα και την πληρότητα αυτών των πληροφοριών ανά πάσα στιγμή.