Οι πιστωτικές κάρτες με κίνητρα έκπτωσης μετρητών σάς δίνουν ανταμοιβές σε μετρητά κάθε φορά που κάνετε μια αγορά με την πιστωτική σας κάρτα. Αν και υπάρχουν πολλοί τύποι πιστωτικών καρτών ανταμοιβής εκεί έξω, όλο και περισσότερες εταιρείες κλίνουν προς τα κίνητρα επιστροφής μετρητών, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να λαμβάνουν επιστροφή μετρητών έναντι οποιουδήποτε άλλου τύπου ανταμοιβής.

Για πολλούς, η επιστροφή μετρητών προτιμάται πολύ από τα αεροπορικά μίλια, τα αντικείμενα ή οποιαδήποτε άλλη ανταμοιβή. Εάν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε συχνά την πιστωτική σας κάρτα, τότε θα διαπιστώσετε ότι οι πιστωτικές κάρτες με έκπτωση μετρητών θα σας δώσουν πολλά χρήματα σε αντάλλαγμα.

Πιστωτικές κάρτες με έκπτωση μετρητών

Κανονικά, αυτοί οι τύποι πιστωτικών καρτών συνεπάγονται υψηλότερες προμήθειες και ΑΠΡ


Κανονικά, αυτοί οι
τύποι πιστωτικών καρτών συνεπάγονται υψηλότερες προμήθειες και ΑΠΡ. Δεν θέλετε να έχετε υψηλό υπόλοιπο σε αυτές τις κάρτες ανά πάσα στιγμή, καθώς συνήθως καταλήγει πολύ δαπανηρό. Εάν μπορείτε να αφαιρέσετε το υπόλοιπό σας στο τέλος του μήνα, τότε ο Απρίλιος σας δεν θα σας επηρεάσει. Η εξόφληση του λογαριασμού σας θα σας επιτρέψει επίσης να επωφεληθείτε πλήρως από την ανταμοιβή έκπτωσης σε μετρητά.

Το ποσοστό επιστροφής μετρητών θα ποικίλλει, αν και οι περισσότερες συνήθως έχουν 1%, με το 5% να εφαρμόζεται σε ορισμένες αγορές. Για κάθε αγορά που κάνετε χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα με έκπτωση μετρητών, θα λάβετε ένα μικρό ποσό μετρητών πίσω. Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας σε συχνή βάση θα σας δώσει πολλά μετρητά πίσω στο τέλος του έτους.

Εάν κάνετε μεγάλες αγορές, μπορείτε να λάβετε πολλά μετρητά πίσω χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα, αν και ορισμένοι μπορεί να έχουν ένα όριο στο ποσό της έκπτωσης που θα λάβετε πίσω


Εάν κάνετε μεγάλες
αγορές, μπορείτε να λάβετε πολλά μετρητά πίσω χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα, αν και ορισμένοι μπορεί να έχουν ένα όριο στο ποσό της έκπτωσης που θα λάβετε πίσω. Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε μεγάλα αντικείμενα, όπως έπιπλα, θα πρέπει να ελέγξετε την πιστωτική σας κάρτα με έκπτωση μετρητών και να μάθετε ποια είναι η έκπτωση σε αυτούς τους τύπους αγορών. Οι καλύτερες κάρτες εκπτώσεων συνήθως θα στείλουν πολλά μετρητά με έκπτωση μόνο για την αγορά μερικών από τα μεγαλύτερα αντικείμενα.

Προτού λάβετε μια πιστωτική κάρτα με έκπτωση μετρητών, θα πρέπει πάντα να μάθετε πόση ανταμοιβή θα λάβετε με κάθε αγορά και ποιο μπορεί να είναι το όριο. Μόλις φτάσετε το όριο, ορισμένες τράπεζες είτε θα σας στείλουν μια επιταγή, θα καταθέσουν την ανταμοιβή στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή απλώς θα προσθέσουν την ανταμοιβή στην πιστωτική σας κάρτα. Και οι τρεις είναι σοφές επιλογές, αν και οι περισσότεροι προτιμούν να προστεθούν τα χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό – έτσι μπορεί να συμβάλει στην προσέλκυση ενδιαφέροντος.

Εάν ερευνήσετε την κάρτα εκπτώσεων και μάθετε ποιες άλλες δυνατότητες περιλαμβάνονται, συνήθως θα βγείτε νικητής


Εάν ερευνήσετε την
κάρτα εκπτώσεων και μάθετε ποιες άλλες δυνατότητες περιλαμβάνονται, συνήθως θα βγείτε νικητής. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρωτήσει για το πιστωτικό όριο, τις χρεώσεις και άλλα πράγματα που πιστεύετε ότι πρέπει να μάθετε. Αφού ερευνήσετε και ανακαλύψετε τι πρέπει να γνωρίζετε – μπορείτε να λάβετε μια πιστωτική κάρτα με έκπτωση μετρητών και να αρχίσετε να ζείτε γνωρίζοντας ότι θα λάβετε πίσω μετρητά για σχεδόν οτιδήποτε αγοράσετε.

Μπορείτε να βρείτε την καλύτερη επιλογή πιστωτικών καρτών και προπληρωμένων καρτών στη διεύθυνση www.CreditCards.us (http://www.creditcards.us)